Wonten 7 golongan ingkang badhe angsal pitulunge Alloh wonten dinten ingkang mboten wontenpitulungan kejawi pitulunganupun Alloh

  1. Wonten 7 golongan ingkang badhe angsal pitulunge Alloh wonten dinten ingkang mboten wontenpitulungan kejawi pitulunganupun Alloh:

–       Hakim ingkang adil

–       Pemuda ingkang sempurna imanipun

–       Tiyang ingkang nggantungaken manahipun dateng Masjid (memakmurkan Masjid)

–       Tiyang ingkang cinta/benci karena Alloh

–       Tiyang ingkang remen sodaqoh

–       Pemuda ingkang dipun ajak berzina nanging ia menolak

–       Tiyang ingkang wedi dateng Alloh lan menangis karena dosa wontwen wekdal rino lan wengi, injing lan sonten.

(Tafsir Yaa Sin, hal:19)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s