Rahmat Alloh itu jauh lebih luas daripada MurkaNya

Sa’temene rahmatipun Alloh niku langkung luas lan langkung enggal tinimbang bendunipun. Wonten setunggaling Hadist Qudsi: sinten ingkang niat sae lan dereng/ mboten nglampaih niat meniko, mongko dipun catat 1 kesaenan ingkang sempurno, lan menawi dipun lampaih, mongko dipun catat 10-700x kesaenan ingkang sempurno bahkan langkung kathah malih. Menawi niat ma’siat/niat awon lan mboten sios nglampaih, dipun catat 1 kesaenan ingkang sempurno, menawi dipun lampaih namung dipun catat 1 kealanan. (RISALATUL MU’AWANAH, hal: 5)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s