kita akan mendapat 5 hal dari 5 perkara

  1. Kito badhe angsal 5 hal sangking 5 perkawis:
    1. Barokah rizqi kanthi sholat Dhuha’
    2. Cahaya Kubur kanthi Tahajjud
    3. Gampil njawab pitakon kubur kanthi kathah nderes Al Qur’an
    4. Gampil ngewot shiroth kanthi siyam lan sodaqoh
    5. Angsal iyub-iyuban arsy Alloh wonten Mahsyar kanthi ngathahaken Dzikrulloh

(HR. BUKHORI MUSLIM)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s