KEUTAMAAN ADZAN

Dipun  riwayataken sangking Abu Huroiroh ra. Dawuhipun Rosululloh saw: naliko wonten Adzan lan Iqomah, mongko Syetan lumayu/lari ngantos tebih sanget (wonten ingkang ndawuhaken 7th pelakon sikil) kalih ngentut ageng sanget. Fadhilah adzan sanese termasuk waktu mustajab antarane adzan lan iqomah, naliko wonten jawah/angin ingkang ageng saged dados peredam,…(RIYADUS SHOLIHIN, hal:442-443)

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s